Fehérvári Optika Keszthely David Beckham szemüvegek

„Inner Rim” vagy „Inner Rimless” stílusú szemüvegek

David Beckham egy híres sportoló és divatikon, aki számos alkalommal viselt már szemüveget az évek során. Több divatmárka is kiadott már David Beckham tervezésű szemüvegkollekciót, és ezek a szemüvegek általában az elegancia és a modern stílus kombinációját tükrözik.

A David Beckham által tervezett szemüvegek általában magas minőségű anyagokból készülnek, például acélból, titánból és acetátból. Az acetát anyagú szemüvegkeretek rendkívül tartósak, könnyűek és széles választékban kaphatók különböző színekben és mintákban.

Fehérvári Optika Keszthely - David Beckham szemüvegek

A David Beckham szemüvegkollekcióban számos stílus található, beleértve az ovális, kerek, négyzetes és pilóta stílusokat is. Ezek a szemüvegek általában letisztultak és elegánsak, így ideálisak azok számára, akik egy egyszerű, de stílusos szemüveget keresnek.
Az egyik érdekes megoldás a David Beckham szemüvegkollekcióban az „Inner Rim” vagy „Inner Rimless” stílusú szemüvegek, amelyek keret nélküli lencsékkel rendelkeznek, és az árnyékolt keret a lencsék belsejében található, így adva meg az érdekes megjelenést.

Összességében a David Beckham tervezte szemüvegkollekció elegáns és modern stílusú szemüvegeket kínál, amelyek magas minőségű anyagokból készültek, és különböző stílusokat kínálnak azok számára, akik az elegáns megjelenésre vágynak.