FEHÉRVÁRI OPTIKA KESZTHELY

Az optimális látásért – Optikai szolgáltatásaink az Ön szemére szabva

Az optikai szolgáltatásunkat választva Ön biztos lehet abban, hogy a szeme egészsége a legmagasabb szinten lesz tartva. Optikai szakembereink által készített szemüveg vagy kontaktlencse receptek nagy pontossággal készülnek, így a pácienseknek a legjobb látást biztosítják.

Szemész szakorvosi vizsgálat

A szemészet a szemet érintő különböző betegségekkel foglalkozó tudomány. A szembetegségek megelőzésével, diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.

Panaszok nélkül is ajánlott a rendszeres szemészeti vizsgálat, azonban az alábbiak esetén feltétlenül jöjjön el hozzánk.

  • Homályos látás esetén
  • Látásromlás esetén
  • Látótér kiesés esetében

  • Amennyiben duzzanat keletkezett a szem környékén

  • Rendszeres szemszárazság, szemvörösödés esetén

  • Úszkáló homályok, vagy fényvillanások észlelésekor

  • Bevörösödött, gyulladt szemnél

Szemészeti Állapotfelmérés

Eredményes diagnosztika a korszerű vizsgálati eszközök segítségével.

Fehérvári Optika Keszthely - Látásvizsgálat

Tisztán, hatékonyan, esztétikusan.
Optikai megoldások a szakértőtől.

Szemészeti állapotfelmérés segítségével a szemproblémák korai felismerése és kezelése.

Optometrist Szolgáltatás

Az optometrista és a szemész szakorvos két különböző szakma képviselője, akik együttműködnek annak érdekében, hogy a páciensek számára a lehető legjobb látáskorrekciót és egészségügyi ellátást biztosítsák. Az optikai üzletben végzett szemvizsgálat során az optometrista és a szemész szakorvos különböző feladatokat látnak el:
Az optometrista feladatai:
* A szemészeti állapotfelmérés: Az optometrista elvégzi a szemészeti állapotfelmérést, amely magában foglalja a látóélesség vizsgálatát, a szemmozgások és a pupillaméret vizsgálatát, a szemek előtti közeli és távoli tárgyak élességének vizsgálatát és a szemnyomás mérését.
* Diagnosztikai tesztek elvégzése: Az optometrista olyan diagnostikai teszteket végezhet, mint például a színlátás vizsgálata, a perifériás látás vizsgálata, valamint a szem alapjának vizsgálata.
* Látáskorrekciós tanácsadás: Az optometrista megállapítja a páciens látáskorrekciós igényeit és javasolja a megfelelő szemüveg- vagy kontaktlencse-típust.

Szakorvosi Szolgáltatás

* A szemészeti betegségek diagnosztizálása és kezelése: A szemész szakorvos képes diagnosztizálni és kezelni a szemészeti betegségeket, például a glaukómát, a szürkehályogot, a retina kórképeit és a szemészeti fertőzéseket.
* Szükség esetén gyógyszeres terápia vagy sebészeti beavatkozás javasolása: Ha a páciensnek szemészeti problémája van, amely nem javítható szemüveggel vagy kontaktlencsével, akkor a szemész szakorvos javasolhat gyógyszeres terápiát vagy sebészeti beavatkozást.
* Az optometrista által végzett tesztek értékelése: A szemész szakorvos értékeli az optometrista által végzett tesztek eredményeit, hogy megállapítsa a páciens szemészeti állapotát és szükség esetén további vizsgálatokat végezhessen.
Összességében az optometrista és a szemész szakorvos együttműködése biztosítja, a páciensek számára a tökéletes látáskorrekció eszközt, szemüveget vagy kontaktlencsét.