Fehérvári Optika Keszthely - Persol szemüvegek

Népszerű időtlen stílus –   divatos és  elegáns.

A Persol egy olasz szemüveg márka, amelyet 1917-ben alapítottak. A márka híres a minőségi anyagok felhasználásáról és a klasszikus, időtlen stílusról, amelynek köszönhetően népszerű a divatos és az elegáns fogyasztók körében egyaránt.

Fehérvári Optika Keszthely - Persol szemüvegek

A Persol szemüvegek megkülönböztető jellemzője a híres Meflecto rendszer, amely egy rugalmas betétet tartalmaz az alsó keretben, amely csökkenti a nyomást a fül mögött és növeli a kényelmet. Emellett a Persol szemüvegek kézzel készülnek Olaszországban, és a gyártás folyamatában nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre és a minőségre.

A Persol szemüvegeknek számos ikonikus modellje van, köztük az 0649 és az 0714, amelyeket Steve McQueen és más hírességek is viseltek a múltban. A Persol szemüvegek széles választékát kínálják a különböző stílusokhoz és ízlésekhez, beleértve a napszemüvegeket és az optikai szemüvegeket is.

Fontos megemlíteni, hogy a Persol szemüvegek árai magasabbak lehetnek, mint más márkáké, mivel a minőségre és a részletekre nagy hangsúlyt fektetnek. Azonban sok fogyasztó szerint az ár megéri a minőségért és a stílusért cserébe, amit a Persol szemüvegek kínálnak.