Fehérvári Optika Keszthely - Maui Jim szemüvegek

Polarizált lencsék, olaj és víztaszító bevonattal.

A Maui Jim egy hawaii székhelyű cég, amely napszemüvegek és szemüvegkeretek gyártására specializálódott. Az általuk készített termékek rendkívül magas minőségűek és funkcionálisak, melyeket a tengerparti életmód inspirált.

A Maui Jim szemüvegek polarizált lencsékkel vannak felszerelve, amelyek kiváló minőségű optikai teljesítményt és védelmet nyújtanak a szemnek az UV-sugarakkal és a széllel szemben.

Fehérvári Optika Keszthely - Maui Jim szemüvegek

A polarizált lencsék javítják a kontrasztot és csökkentik a tükröződéseket a víz, a hó vagy az üveg felületein, így a látás tisztább és élénkebb lesz. A Maui Jim szemüvegek lencséi továbbá olaj- és víztaszító bevonattal is rendelkeznek, így a lencsék tisztán tartása könnyű és egyszerű.

A Maui Jim szemüvegkeretek strapabíró anyagokból, például acetátból vagy titánból készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kényelmet. Az acetát keretek különböző színekben és mintákban elérhetőek, míg a titán keretek különösen könnyűek és tartósak.

A Maui Jim szemüvegek tervezése során az ergonómiai tulajdonságokra is figyelnek, hogy a szemüveg kényelmesen illeszkedjen a felhasználó arcára, és ne okozzon kellemetlenséget hosszú ideig tartó viselés során. A Maui Jim szemüvegek egyedülálló stílusa és színpalettája széles választékot kínál minden ízlésnek.

A Maui Jim szemüvegek általában a prémium árkategóriába tartoznak, azonban a minőség, a teljesítmény és a stílus miatt sokan úgy vélik, hogy ezek a szemüvegek jó befektetés lehetnek hosszú távon.